Telum Saxumilla on ilo ilmoittaa, että sopimukset sekä Z. A. Maxfieldin että Nick Wilgusin kanssa on allekirjoitettu! Molemmat ovat huippukirjailijoita! Oli jo korkea aika, että heidän tarinoitaan saadaan suomeksi. Molemmilla on paljon suomalaisia lukijoita, jotka ovat saaneet tähän asti tyytyä englanninkielisiin kirjoihin. Toki vieraskielinen kirja voi alkukielellä luettuna tarjota upean lukukokemuksen, mutta kun saa lukea kirjan omalla äidinkielellään, sen kertoma tarina saa uusia ulottuvuuksia ja koskettaa aivan eri tavalla kuin vieraskielinen teksti.

18.9.2016
Kolme ensimmäistä kirjaa on nyt julkaistu! Seuraavaksi alamme odotella Nick Wilgusin koskettavaa tarinaa Irakista Yhdysvaltoihin vainolta turvaan päässeestä kurdipoika Bilalista ja hänen perheestään. Raju tarina kertoo kulturellisista ja uskonnollisista yhteentörmäyksistä ja oman äänen löytämisestä.

17. 10. 2016
Nick Wilgusin Ravista sokeripuuta ja Z. A. Maxfieldin Perheyksikkö ovat nyt ilmestyneet e-kirjana. Maxfieldilta on tulossa Pitkä matka kotiin ihan näinä päivinä, ja Wilgusin Bilal's Breadista puuttuu enää kansikuva (ja suomenkielinen nimi).

8.11.2016
Z. A. Maxfieldin Pitkä matka kotiin on nyt saatavissa Elisa-kirjasta! Lukekaa ja nauttikaa hyvän kertojan jännittävästä ja viihdyttävästä tarinasta. Maxfield on eräs rakastetuimmista kertojista tässä genressä, ja hänellä onkin valtavasti faneja ympäri maailman, Suomessakin. Nyt saamme täälläkin lukea hänen kirjojaan omalla kauniilla suomellamme. Onhan aivan eri asia lukea kirja omalla kielellä kuin vieraalla vaikka hallitsisi sen vieraankin kielen kuinka hyvin tahansa.